Přejít k obsahu

Leesgedrag

od uživatele super-griek ze dne 1. října 2006

Příspěvky: 3

Jazyk: Nederlands

super-griek (Ukázat profil) 1. října 2006 12:09:23

Ik zou graag weten of jullie veel Esperantoboeken lezen, en in wat voor boeken jullie geïnteresseerd zijn. Hebben jullie aanraders?
En hoe komen jullie aan jullie boeken? Kopen jullie deze bij de Vlaamse Esperantobond of hebben jullie nog andere kanalen?

Andy.

Pinguin (Ukázat profil) 7. října 2006 13:57:14

Ik heb een paar boeken van een Esperanto-bijeenkomst in Vlaardingen en een paar van een 2e-handswinkel bij ons in de buurt.

Oski (Ukázat profil) 20. října 2006 22:52:53

Hoi Andy,

Ik vind het prettig om een boek in mijn handen te hebben en even te kunnen bekijken voordat ik het koop. Daarom bestel ik ze liever niet per post-order.

Ik koop Esperantoboeken meestal:

(1.) In de Esperantoboekenwinkel van de UEA in Rotterdam, bij voorkeur tijdens de Malferma Tago die 2x per jaar gehouden wordt.
Op zaterdag 25 november is er weer een Malferma Tago. Als je die dag nog vrij hebt, is dat een aanrader! Ik ga zelf ook.

(2.) Tijdens veel van de esperanto-bijeenkomsten waar ik naartoe ben geweest, was er een Libroservo ("Boekenservice").
Binnenkort zal het I.S. (spreek uit: [iesoh]) , de populairste jongerenbijeenkomst in de winter, weer plaatsvinden, dit jaar in de jeugdherberg in het kasteel Wewelsburg, in de buurt van Paderborn.
(Meer info op http://www.esperanto.de/is )

Oscar

super-griek:Ik zou graag weten of jullie veel Esperantoboeken lezen, en in wat voor boeken jullie geïnteresseerd zijn. Hebben jullie aanraders?
En hoe komen jullie aan jullie boeken? Kopen jullie deze bij de Vlaamse Esperantobond of hebben jullie nog andere kanalen?

Andy.

Zpět na začátek