Späť na obsah

Virtuala renkontig'o en Dua Vivo

od Matilda 69, 22. júna 2007

Príspevky: 7

Jazyk: Esperanto

Matilda 69 (Zobraziť profil) 22. júna 2007 14:44:11

Okazos en Dua Vivo du-hora renkontig’o de esperantistoj.
Dato: sabato 7 julio (Ameriko, Eu’ropo, Afriko), dimanc’o 8 julio(Azio, Au’stralio).
Loko: Colonia Nova, en la Forumo.
Horo:
Los-ang’eleso: 13.00-15.00 (sabate)
Nov-Jorko: 16.00-18.00
Braziljo: 17.00-19.00
Londono, Lagoso: 21.00-23.00
Amsterdamo: 22.00-24.00
Delhio: 01.30-03.30 (dimanc’e)
Pekino: 04.00-06.00
Tokio: 05.00-07.00
Melburno: 06.00-08.00

taneli (Zobraziť profil) 30. júna 2007 21:13:01

Matilda 69:
Horo:
Los-ang’eleso: 13.00-15.00 (sabate)
Nov-Jorko: 16.00-18.00
Braziljo: 17.00-19.00
Londono, Lagoso: 21.00-23.00
Amsterdamo: 22.00-24.00
Delhio: 01.30-03.30 (dimanc’e)
Pekino: 04.00-06.00
Tokio: 05.00-07.00
Melburno: 06.00-08.00
Do 20.00-22.00 laŭ la universala tempo (UT).

trojo (Zobraziť profil) 9. júla 2007 16:58:02

La renkontiĝo en "Dua Vivo" estis iom amuza. Se mi ne eraras, proksime 20 homoj partoprenis.

Kiam okazos la sekva?

el_edu (Zobraziť profil) 11. júla 2007 20:14:22

Mi aperigis ĉi tiun novaĵon en klaku.net (tie ankaŭ aperas ligo al fotoj de la kunveno) sal.gif

Larmel (Zobraziť profil) 20. augusta 2007 9:30:46

Okazos nova kunveno de esperantistoj en Dua Vivo.

Dato: dimanĉo 9 septembro

Loko: Colonia Nova en la aŭditorio CRAEDO: 217, 70, 25.

Temo: Ni invitas vin sendi viajn ideojn pri diskuttemoj. La ĝenerala celo estos diskuti kiel organizi la Esperanto-agadon en Dua Vivo.

Horo:
GMT: 13.00-14.30
Los-anĝeleso: 06.00-07.30
Nov-Jorko: 09.00-10.30
Braziljo: 10.00-11.30
Londono, Lagoso: 14.00-15.30
Amsterdamo: 15.00-16.30
Delhio: 18.30-20.00
Pekino: 21.00-22.30
Tokio: 22.00-23.30
Melburno: 23.00-00.30

Utilaj informoj pri la kunveno ankaŭ aperas sur retpaĝo ESPERANTO EN METAVERSOJ ĉe
http://www.esperantoenmetaversoj.blogspot.com/

bluaMauritius (Zobraziť profil) 18. októbra 2007 11:27:15

Matilda 69:Okazos en Dua Vivo du-hora renkontig’o de esperantistoj.
Dato: sabato 7 julio (Ameriko, Eu’ropo, Afriko), dimanc’o 8 julio(Azio, Au’stralio).
Loko: Colonia Nova, en la Forumo.
Horo:
Los-ang’eleso: 13.00-15.00 (sabate)
Nov-Jorko: 16.00-18.00
Braziljo: 17.00-19.00
Londono, Lagoso: 21.00-23.00
Amsterdamo: 22.00-24.00
Delhio: 01.30-03.30 (dimanc’e)
Pekino: 04.00-06.00
Tokio: 05.00-07.00
Melburno: 06.00-08.00
Ne trovinte respondon al mi mem, resta-mi en demandostado, czu mi estas hundo, au czu la potjjeto (podkasto =?= potjjetego) de la reklamo enkonduka de "lernu" (vidu pli-supre) ne estis celita al mi. Do se iu povas ilumini min pri "podkastoi", tiam sentas min remalhunda kai jukunda.
(jukunda = tre agrabliga pro plezurigemo kai :lustig, sehr heiter, erheiternd, zu scherzen aufgelegt, spabs machend/spabsig)

Terurĉjo (Zobraziť profil) 21. októbra 2007 22:51:24

Ĉu vi jam decidis, kio vi estas?
Se ne, bonvolu viziti Duan Vivon por jukundiĝi.

Nahor